Limbă

1

Îți personalizezi experiența selectând după preferințele tale

Ce deosebește experiența Perpetoo de alte oferte de închiriere mașini? Diversitatea modelelor și opțiunilor de care nu te poți bucura nicăieri în altă parte. La Perpetoo găsești exact ce îți dorești atunci când îți dorești. Poți selecta prețul de la mic la mare, anul de fabricație sau orice altceva din lista de preferințe. Şi sunt şi asigurate!

2

Îți faci programul cum vrei

Spre deosebire de toate celelalte variante de închiriere mașini, în comunitatea Perpetoo ai flexibilitate maximă: conduci la ce ore vrei, poți prelungi durata închirierii și te bucuri de confortul călătoriei împreună cu cine vrei.

3

Plătești simplu și rapid, direct din aplicație

Binecunoscutul “Nu am rest" e istorie. Nu ai nevoie de cash, toate plățile se fac de pe card! În comunitatea Perpetoo pornești la drum fără nicio grijă. Știi prețul de la început și exact atât plătești. Fără surprize, fără aparate de taxare și costuri suplimentare sau ascunse.

1

Stabilești singur tariful pentru închiriere

Tu decizi ce câștiguri îți va aduce mașina! Taxezi cât vrei tu, cu ziua sau cu ora.

2

Primești banii în cont, imediat după cursă

Mașinile Perpetoo sunt foarte eficiente și fac bani rapid și ușor. Trebuie doar să aștepți finalul cursei că să te bucuri de banii câștigați, direct în contul firmei tale.

3

Accepți ce comenzi vrei tu, de la cine vrei tu

Înainte să accepți o comandă, poți vedea profilul celui care vrea să închirieze mașina. În funcție de calificativele primite deja sau de preferințele tale, decizia finală îți aparține 100%. Nimeni nu-ți poate da calificativ slab pentru că nu ai acceptat o cerere de rezervare. Ai libertate totală de alegere.

Șofer

Toate mașinile Perpetoo ​​au aceeași pasiune: călătoresc. Întâlnește-le aici!

Găsește mașină

Proprietar

Pune-ți mașina la treabă și câștigă bani ușor!

Listează mașină