Limbă

Tot ce trebuie să știi despre asigurarea CASCO de care mașina ta beneficiază când e închiriată prin Perpetoo 07/Jun/2019

Fie că o conduci zilnic sau nu, mașina ta e importanță pentru tine! Știm asta și, tocmai de aceea, am colaborat cu unele din cele mai importante companii de asigurări din România, UNIQA Asigurări și Renomia SRBA Insurance Broker, care ți-au pregătit o poliță specială de asigurare CASCO valabilă pe toată perioada închirierii mașinii prin intermediul Perpetoo.

Bun-venit pe blogul comunității Perpetoo, o comunitate a oamenilor activi, care îmbrățișează schimbarea! Vom schimba împreună atât felul în care călătorești, cât și felul în care faci bani! 07/Jun/2019

Fie că vrei să devii unul din proprietarii de mașini care își listează mașina pe platformă sau unul dintre șoferii care va pleca la drum cu ea în călătorii frumoase prin toată țara, schimbarea va fi vizibilă și te va determina să alegi Perpetoo ori de câte ori vei avea ocazia!

5 tipuri de proprietari de mașini cărora li se potrivește Perpetoo 07/Jun/2019

Citește în continuare și, dacă te regăsești într-una din aceste categorii, fă-ți cont de proprietar, pe site de îndată! Este gratuit și mașina ta va începe să facă bani pentru tine!

Cum faci bani închiriind mașina – 3 pași ușor de urmat! 01/Jun/2019

Ce îți spunem noi este cum să îți pui mașina la treabă, respectiv cum o poți închiria pentru perioade scurte de timp, în condiții corecte și avantajoase pentru tine! Ai nevoie doar de un cont pe platforma Perpetoo și de câteva minute libere, în care să urmezi pașii de mai jos.

Primul serviciu de car sharing de la persoană la persoană din România se pregătește de lansare: Perpetoo va fi disponibil din vara acestui an 07/Mar/2019

Primul serviciu de car sharing de la persoană la persoană din România, Perpetoo, va fi disponibil începând cu vara anului 2019 în București și în alte 3 orașe mari din țară: Cluj-Napoca, Iași și Timișoara.

Afacerile colaborative, precum Uber sau Airbnb, se vor înmulți în 2019 în România 10/Jan/2018

Afacerile colaborative, precum Uber sau Airbnb, se vor înmulți anul viitor, apărând inclusiv inițiative românești, potrivit unei analize a agenției de marketing Perceptum. ”Accesul rapid, organizarea eficientă și convenabilă, precum și utilizarea resurselor existente constituie principalele avantaje ale afacerilor din economia participativă în comparație cu serviciile tradiționale. Pe de altă parte, cel mai mare dezavantaj al acestor afaceri, în România, este lipsa de încredere a populației în tranzacțiile pe internet”, se arată în analiză. Pe lângă organizarea mai convenabilă a acestor servicii, consumatorii apreciază și faptul că platformele sau afacerile colaborative sunt fie mai ieftine, fie gratuite, potrivit Perceptum.

Șofer

Toate mașinile Perpetoo ​​au aceeași pasiune: călătoresc. Întâlnește-le aici!

Găsește mașină

Proprietar

Pune-ți mașina la treabă și câștigă bani ușor!

Listează mașină