Limbă

Tot ce trebuie să știi despre asigurarea CASCO de care mașina ta beneficiază când e închiriată prin Perpetoo

07/Jun/2019

Fie că o conduci zilnic sau nu, mașina ta e importantă pentru tine!

Știm asta și, tocmai de aceea, am colaborat cu unele din cele mai importante companii de asigurări din România, UNIQA Asigurări și Renomia SRBA Insurance Broker, care ți-au pregătit o poliță specială de asigurare CASCO valabilă pe toată perioada închirierii mașinii prin intermediul Perpetoo.

Iată ce trebuie să știi în legătură cu asigurarea CASCO:

  • Asigurarea este obligatorie pentru fiecare închiriere și se încheie în mod automat fără formalități suplimentare în momentul în care Conducătorul auto achită integral rezervarea în aplicația Perpetoo. Proprietarul nu trebuie să plătească nimic pentru a beneficia de Asigurare!
  • Asigurarea va deveni efectivă din momentul predării mașinii către Conducătorul auto și este valabilă începând cu ziua și ora de primire până la ziua și ora de predare, respectiv datele care au fost menționate atunci când mașina a fost rezervată prin intermediul platformei Perpetoo. Prin urmare, această poliță de asigurare nu acoperă daunele din afara perioadei de închiriere specificate în momentul rezervării realizate prin intermediul aplicației.
  • Va fi necesar ca, la primire, șoferul, iar la returnare, proprietarul mașinii să facă fotografii ale eventualelor daune, pentru a se putea demonstra mai ușor producerea acestora în timpul perioadei de închiriere.
  • Polița de asigurare include, pe lângă asigurarea mașinii, și asigurarea generală de accidente pentru conducătorul auto și persoanele aflate în mașină precum și a bagajelor călătorilor, însă așa cum menționam, doar pentru închirierile efectuate prin intermediul platformei Perpetoo și doar pentru perioada rezervată.
  • În cazul nefericit al unui accident pe perioada desfășurării închirierii, utilizatorul are acces și la un număr de telefon dedicat la care să solicite asistența rutieră gratuită.

Deși am încercat să îți oferim cât mai multe informații despre asigurarea CASCO de care mașina ta va beneficia în momentul închirierii prin intermediul Perpetoo, aceasta include mult mai multe prevederi, așa că îți recomandăm ca, în momentul în care o recepționezi pe mail, să o citești cu atenție. Certificatul de asigurare și toate condițiile sale vor fi primite atât de către Conducătorul auto cât și de Proprietar după confirmarea rezervării. Sperăm cu toții să nu fie nevoie să apelezi la ea, iar mașina ta să se întoarcă victorioasă din fiecare călătorie!